FRI FRAGT OVER 399 DKK ✓ 14 DAGES RETURET ✓ LEVERING 1-3 HVERDAGE ✓

Returner ordre

Varereturnering/Fortrydelsesret

Hos Allume Copenhagen har vi IKKE gratis returfragt, dvs. du som køber selv skal stå for alle omkostningerne ved en returnering.
Hvis du vil returnere en vare skal det gøres inden for 14 dage, fra ordren er modtaget eller afhentet i en pakkeshop. Venligst bemærk, at alle produkter skal returneres med deres originale prismærker, i ubrugt tilstand og i original emballage.

Ved returnering af sko, må skoæsken ikke bruges som forsendelsesæske.

  •  På Allumecopenhagen.dk ombytter vi ikke. Fremgangsmåden er således at, du sender de varer retur du ønsker i en anden størrelse, eller style, hvorefter du går ind og lægger en ny ordre.

Ved returnering anbefaler vi, at du sender med tracking nummer / returlabel, da vi ikke står til ansvar for uforsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden tracking nummer. Hos Allume Copenhagen har vi ikke mulighed for at modtage returpakker sendt med DAO, da dette ikke er en ansvarsfuld forsendelsesmetode. Du kan sende retur med GLS og POST NORD.
Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Når vi har modtaget din retur, krediteres pengene og indsættes på den konto købet er foretaget på. Er varen værdiforringet vil du blive kontaktet. Sørg for at pakke dine styles pænt sammen i de klare plastposer\, da andre kunder skal have en god oplevelse med varen efterfølgende.

Ved returnering bedes du venligst udfylde den vedlagte returneringsformular som fulgte med de varer som du har bestilt. Du bedes udfylde den og medsende den sammen med returvarerne. TYDELIGT UDFYLDT.