FRI FRAGT OVER 399 DKK ✓ 14 DAGES RETURET ✓ LEVERING 1-3 HVERDAGE ✓

Persondatapolitik

Når du handler hos Allume Copenhagen er det meget vigtigt at beskytte dit privatliv. Vi indsamler og anvender dine personoplysninger inden for reglerne i den danske databeskyttelseslovgivning og EU's databeskyttelsesforordning (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning. Når du handler hos os har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, emailadresse samt betalingsoplysninger.
Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varerne til dig, behandle dine returvarer og administrere din konto på vores hjemmeside (såfremt du har oprettet en konto). 
Derudover videregiver eller sælger vi ikke personoplysninger til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige er Allume Copenhagen

Du har ret til efter anmodning at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@allumecopenhagen.com